Njoftime

Njoftimet e fundit nga mobitel

MOBITEL QoS

Mobitel QoS Internet 2018

Mobitel Treguesit Telefonia 2018

Mobitel Treguesit Internet 2019

Mobitel Treguesit Telefonia 2019

Mobitel Treguesit Internet 2020

Mobitel Treguesit Telefonia 2020
Udhezues

Njoftime

Mobitel njofton te gjithe klientet qe sapo u lancuan ne treg sherbimi ADSL me cilesi dhe tarifa te permiresuara per tregun. Pjesa me e madhe e perdoruesve qe kerkojne akses ne internet jane te prirur per te marre informacione te ndryshme dhe ADSL me teknologjine e saj asimetrike ben te mundur qe informacioni i marre nga klienti eshte me i madh dhe me i shpejte se ai i derguar. Kjo teknologji quhet asimetrike, sepse transmeton te dhena me bande te ndryshme ne download/downstream (ne drejtim te perdoruesit) dhe upload/upstream (ne drejtim te Internetit).

 

Platforma

mobitel ofron disa paketa ADSL :

  • 1. ADSL- Familjare 2Mbps/512Kbps
  • 2. ADSL-Bussines 4Mbps/1024Kbps
  • 3. ADSL-Pro 8Mbps/1024Kbps
  • 4. ADSL-AdvancedPro 12Mbps/4Mbps