Sisteme Kamerash

Sisteme Monitorimi me Kamera

Mobitel ofron dhe sherbime monitorimi me kamera ne distance, nga interneti apo rrjeta wireles, 3G etj.


Platforma

Mobitel ofron disa lloj sherbimesh :

  • 1. IP Kamera>
  • 2. Kamera analoge dhe DVR
  • 3. Kamera 3G
  • 4. Me akses ne mobile apo internet